Privéfeesten

Bent U bezig met de decoratie nodig voor uw event ?

Wij bieden U onze diensten aan en vermijden alzo dat U dient te investeren in materiaal voor éénmalig gebruik. Hiervoor nodigen wij U uit om een kijkje te nemen bij onze verhuurdienst waar U alles kan vinden om uw droomdecoratie te realiseren.

In onze catalogus vindt U een uitgebreid assortiment.

Wenst U zich te onderscheiden van de anderen en geen gebruik maken van de klassieke tafellopers, dan vindt U bij ons exclusieve en onuitgegeven tafelmiddens die U verder kan aanpassen naar uw wensen, van gepersonaliseerde tot maatwerk.

Indien U op zoek bent naar originele ideeën dan bieden wij U onze voorgedecoreerde elementen aan.

Wij kunnen eveneens instaan voor de levering, de voorbereiding alsook de plaatsing van het gekozen huurmateriaal, op aanvraag kunnen wij U ook bloemen, kaarsen en andere kleine decoratie-elementen zoals gekleurd zand, parels en glitters, en zoveel meer aanleveren.

Indien gewenst creëren en installeren wij de door U gedroomde decoratie die wij eerst samen ontwikkeld hebben.

Chantal DE MOT - 0472/975055 - - Facebook
1430 Rebecq

Showroom & advies

U gaat trouwen of een ander belangrijk event vieren en u wenst een droomdecor te realiseren voor deze gelegenheid.

U bent nog op zoek of hebt al beslist over een thema of kleur die als leidraad zal dienen voor de aankleding van uw voertuig, ceremonie, zaal of tafels. Kom dan zeker langs om onze showroom te bezoeken en een gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen.

Om u beter te helpen in de coördinatie en de organisatie van het welslagen van uw feest, stellen wij U voor om een adviessessie bij te wonen in onze showroom waarbij wij op zo’n 2 uur tijd een antwoord zoeken en vinden op de volgende vragen :

Adviessessie van 2 uur: € 50,00

Huur

In onze catalogus vindt U de, in verhuur, beschikbare goederen naast de eenheidsprijs en de beschikbare aantallen per item.

Ceremonie

In huur, zijn er meerdere kleine accessoires beschikbaar die U kan gebruiken tijdens de ceremonie.
Daarenboven bieden wij ook een volledige kit aan die opgesteld wordt door onze diensten.

Dit heeft als grote voordeel dat de opbouw kan gebeuren net voor uw aankomst en dat alles weggehaald wordt onmiddellijk na afloop van de ceremonie, zonder extra kopzorgen voor U.

Plaatsing & levering

Wij verzorgen het transport van het gehuurde materiaal tot bij U of tot op de feestlocatie en staan natuurlijk ook in voor de ophaling achteraf.

Ofwel zorgen wij bijkomend ter plaatse voor het opstellen van al dit materiaal.

Deze dienst wordt uitsluitend verzorgd na uw akkoord na opmaak bestek.

Aankleden van de tafels

Ook hier kunnen wij U helpen met het klaarzetten van de tafels, het dekken van servies en glaswerk alsook het, speciaal, plooien van de servetten (enkel in combinatie met afname en plaatsing van decoratiemateriaal).

Smaak- & sfeermaker

Wanneer U beslist om uw decoratie toe te vertrouwen aan een professional, zetten wij al onze kennis in voor het welslagen van uw feest.

U kan beroep doen op onze diensten voor het decoreren van uw wagens, huis, locatie van ceremonie en/of feestlocatie.

Samen stellen wij een beschrijving op van uw wensen en beheren het ter beschikking zijnde budget om het allermooiste decor te bekomen beantwoordend aan uw stoutste dromen.

Een schatting van het benodigde budget zal gratis opgemaakt worden na een eerste contactname, een bijdrage van € 100,00 zal aangerekend worden indien een gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte dient opgemaakt worden, waarbij deze som in mindering gebracht zal worden bij een bestelling met prestaties van meer dan € 600,00.

Verkoop

Op bestelling leveren wij U de nodige bloemen, kaarsen, (gekleurd) zand, glitters, pluimen, tafellopers en andere verbruiksgoederen.

Voor de herbruikbare goederen zoals zand, waterparels, .. hanteren wij een systeem van verkoop-huur, waarbij U bij afhaling van dit materiaal alles betaalt en bij het terugbezorgen in goede en herbruikbare staat, U 50 % van het bedrag terugbetaald krijgt.

Personalisatie & fabricage

U wenst :

Ballondecoratie

Met ballonnen realiseren wij voor U bogen en kolommen, hartjes en andere montages, oplaten of loslaten van ballonnen, plofballonnen, …

Themadecors & decor voor Fotobooth

Er zijn meerdere thema’s beschikbaar voor het aankleden van de feestlocatie of voor het inrichten van uw fotobooth-stand.

Deze elementen zijn echter enkel beschikbaar met opbouw en afbouw door onze mensen en zijn leverbaar vanaf een budget van € 350,00.